XIII. setkání fóra terénní práce se bude konat 21. června v Hradci Králové

13.06.2012 10:19

 

Tímto bychom Vás rádi pozvali na 13. setkání fóra terénní práce. Toto setkání proběhne od 10:00 v prostorech občanského sdružení PROSTOR PRO, sídlící na adrese: Čajkovského 1861, Hradec Králové 500 09. Tématem tohoto jsou "Huliči a pochlastávači". Součástí tohoto setkání bude i debata nad smyslem fungování FTP, jaké jsou naše očekávání a představy toho, co by mělo FTP plnit.

 

Doprava na místo setkání:

 

Autobusem, vlakem: Z terminálu hromadné dopravy nebo z hlavního nádraží - nasedněte do autobusu č. 9 směr Malšovice – U Střelnice (příp. Lesní hřbitov), vystoupíte na zastávce Kino Mladých a vydáte se dál po chodníku po směru jízdy autobusu kolem bytovek, až dojdete k první odbočce doprava, kam zahnete. Po pravé straně budete mít takovou nízkou budovu Centrum Mladých a když se otočíte doleva, tak uvidíte hřiště na kterém je plachta PROSTOR PRO. Za hřištěm je opět nízká dřevěná budova a to je cíl vaší cesty V případě nouze volejte na: 734 574 712.

 

Autem: mrkněte na: https://www.prostorpro.cz/kontakty.html - je tam přesný popis, jak k nám. Jen parkovat nemůžete u nás před budovou (neb se tam víc aut nevejde), takže u Centra mladých pokračujte dál přes mostek a kousek za ním je po pravé straně parkoviště.

 

Drobné občerstvení bude zajištěno, v dosahu je jedna restaurace, případně rychlé občerstvení v obchodním domě, nebo je možnost jídlo objednat.

 

Těšíme se na Vás!

 

Hanka, Miro + Eliška