Fotíme s COM.PASSem

17.12.2013 19:51

Krásné předvánoce,

rádi bychom Vás upozornili na tuto milou akci:

 

Focení s COM.PASSem

Terénní program COM.PASS pracuje s dětmi a mládeží, které tráví svůj volný čas především v ulicích města Plzně a vyrůstají v sociálně problematickém prostředí. COM.PASS je registrovanou sociální službou.

Pro děti a mladé lidi, se kterými pracujeme, jsme uspořádaly fotosoutěž. Cílem této soutěže bylo zejména smysluplné trávení volného času a to právě v době, kdy vzhledem k počasí nejde na ulici nic moc dělat.

Zadání pro děti bylo následující: Vyfoť cokoliv, co je v tvém okolí, co se ti líbí i nelíbí a kde trávíš svůj volný čas. Protože děti nemají vlastní fotoaparáty, mohli si je půjčit od nás. Zatím se zapojilo 10 dětí a fotit se bude až do nového roku.

Vzápětí nás napadlo fotky uveřejnit, aby mohl kdokoli vidět, kde a jak pracujeme. A hlavně s kým. Přišlo nám škoda neukázat, co děti z komplikovaného sociálního prostředí vidí kolem sebe a v jakém prostředí tedy někdy vyrůstají.

Jestli se Vám bude některá z fotek líbit, napište nám. Můžete se stát jejím majitelem. O její ceně ale rozhodujete vy!

Na dosavadní fotografické úlovky se můžete podívat zde: https://ponton-teren.rajce.idnes.cz/fotime s COM.PASSem/ Postup je tedy následující:

  1. Vyberte si fotku nebo fotky
  2. napište na email teren@ponton.cz, která fotka se Vám líbí a na kolik si ji ceníte. Napište také adresu, kam fotku můžeme poslat, nebo navrhněte jiný způsob předání.
  3. Částku zašlete na účet 240052520/0300 a do vzkazu pro příjemce napište: dar na provoz COM.PASS, číslo fotky nebo fotek. Nebo, přineste peníze v hotovosti do sídla organizace. Fotku dostanete ihned a navíc dostanete prohlídku organizace s ředitelem.
  4. Po přijetí peněz na účet fotky odešleme obratem na Vaší adresu (nebo je předá některý z pracovníků osobně).
  5. Dar lze odečíst ze základu daně. Pakliže máte o tento odečet zájem, napište nám tuto skutečnost také do emailu. Připravíme darovací smlouvu a potvrzení o přijetí daru.

Peníze, které obdržíme, budou sloužit výhradně na náklady na provoz terénního programu COM.PASS. Náklady na provoz jsou mimo jiné mzdy pro pracovníky, aby mohli chodit do terénu města a radit dětem v jejich těžkostech a podporovat je při smysluplném trávení volného času. Do nákladů na provoz patří také nájemné za kancelář, internet, vybavení atp. Svou podporou umožníte uskutečnění podobných akcí i v roce 2014.